Кейтеринг – в головному своєму значенні це організація фуршетів, банкетів та інших форм готування на відстані від стаціонарних підприємств громадського харчування.
Очевидно, лише кухарі, жінки та одиничні фанати кулінарії напевно знають, скільки часу та зусиль відволікає приготування їжі. Сама купівля продуктів та затрати нервів щодо пошуків власне того, що ти бажаєш використати на своєї кухні, є неабиякою справою. Годі вже мовити про сам процес продукування перших, других страв та десертів. Треба урахувати і читання рецептів, оглядання кухарських шоу, телефонні переговори з більш освіченими колегами. Більш-менш «шефом кухні» можна стати виключно після старанних та довгих зусиль та незліченних годин, витрачених на «чужому полі», бо в нас якось не прийнято, щоб чоловіки готували страви. Справа стає майже нездійсненною, як тільки доходить до питань з їжею на роботі. Велике щастя, як маєш поруч з містом праці кафе або ресторацію. А якщо ні? І тут нам в допомозі стають підприємства, котрі пропонують кейтерингові послуги.
Не знаєш, що робити – не роби нічого. Маємо фахівців,
до них і звертаємося!
На разі, що ж таке то загадкове слово означає?
- В головному своєму значенні це організація фуршетів, банкетів та інших форм готування на відстані від стаціонарних підприємств громадського харчування.
- Як правіло, такі заходи запроваджують, коли з якогось поводу збирається досить велика група людей. То може бути презентація, семінар, конференція чи навчальні курси. Часто бува не єдине, головне частування учасників, а й додаткові кава-брейки, перерви на закуски, канапки, напої та інше.
- В такому разі не обов’язкові рідкі супи та борщі, особливо, коли немає, де сісти. Достатньо пари споживних традиційних варіантів – м’ясо, риба, гарніри на вибір, кілька салатів, холодні та гарячі напої.
- Часто також до кейтерингу звертаються, як треба пригощати гостей на весіллі, дні народження чи пікніку десь за містом. В цьому разі асортимент на столах буває значно ширшим, ніж «робочий» обід між докладами-лекціями. Власне, саме розміри гаманця господаря свята являються межами такої імпрези.
- Багато фірм, що займаються такими послугами, можуть запропонувати організаторам свята ще й аніматорів, конферанс, порадити найняти артистів та музик, флористів та декораторів – навіть піротехніків для салюту, щоб вечір запам’ятався гостям надовго, якщо не назавжди.
- З розвитком видів та модерновими тенденціями в суспільстві традиційний спосіб приймання делікатесів за столами потроху відходить у минуле. Є багато способів пригостити ваших колег та рідних без банкетної подачі.
Таким чином, дуже чого корисного в спілкуванні з кафе та спеціалізованими компаніями, у котрих треба хоча б раз замовити комплексові рішення ваших проблем з харчуванням – може, вам сподобається і ваша дружба буде постійною!
Цікаво написано, але дивним акцентом